Elektra

Elektrotechniek Optimale berekening - veilige installatie

Elektrotechniek

Elektrotechnische installaties zijn niet meer weg te denken uit de moderne tuinbouwbedrijven. Tuinbouwinstallaties zorgen ervoor dat kwekers continu grip hebben op het kasklimaat.

Met het automatiseren van verwarming, koeling, scherming en belichting kan de kweker het ideale klimaat creëren voor zijn gewas. 

Het is daarom van groot belang dat deze installaties optimaal functioneren en goed op elkaar zijn afgestemd. 

Elke door ons aan te leggen installatie wordt vooraf geheel digitaal getekend. Wij zorgen ervoor dat van de installaties alle spanningsverliezen, kortsluitstromen en vermogensverdelingen vooraf nauwkeurig worden doorgerekend. Dit resulteert in een optimale berekening waardoor een veilige installatie gewaarborgd is.

Paneelbouw

Als specialist op het gebied van tuinbouw, is paneelbouw een belangrijk onderdeel van onze activiteiten. Dutch Growing Solutions heeft een eigen paneelbouw afdeling en bouwt panelen in de eigen werkplaats in ‘s-Gravenzande.

Voordelen eigen paneelafdeling:

  • Alle panelen worden gebouwd volgens hoogwaardige Nederlandse normen, aangepast aan lokale condities en voorschriften.
  • Engineering in eigen huis.
  • Panelen inclusief instructietekeningen en aansluitgegevens.

Op het gebied van paneelbouw is er veel mogelijk. Wij verzorgen paneelbouw voor tuinbouwinstallaties over de hele wereld. Wij houden hierbij rekening met de eisen en normen die in verschillende landen gelden. Voor de Noord-Amerikaanse markt kunnen we panelen verzorgen die UL gecertificeerd zijn. Onze panelen voldoen onder andere aan de UL 508-normering en uiteraard aan de Europese richtlijnen.